Η Ευριπίδου μιλά για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne - 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα' - VIDEO

Η Ευριπίδου μιλά για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne - 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα' - VIDEO

Η Ευριπίδου είχε ατυχείς συνεργασίες στο TvOne και όταν μιλά γι αυτές σχολιάζει: 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα'

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε στο γύρισμα του επεισοδίου του 'Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Ιουλίου από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα, ακόμα και για τις ατυχείς συνεργασίες που είχε στην εκπομπή "Όλα Για Σένα". 

Το ThemaOnline εξασφάλισε αποσπάσματα από το γύρισμα όπου η σύζυγός του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μιλά για τα επαγγελματικά της και όλα όσα συνέβησαν την χρονιά που μας πέρασε στην εκπομπή "Όλα Για Σένα".

Όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα: 'Έφεραν μου μιαν αρχισυντάκτρια που δεν ήξερα εγώ την γυναίκα να κάτσουμε να συζητήσουμε. Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζεις".

Όταν ο Λούης Πατσαλίδης την ρώτησε αν της έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνεργαστούν η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου απάντησε: "Ήμουν πάρα πολύ βολική. Έδωσα την ευκαιρία. Όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. Σε 2-3.". 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που εξασφάλισε το ThemaOnline από το γύρισμα του επεισοδίου του ''Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, από τον Alpha Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=B644G_GIYA0&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE