Τραγωδία για δημοφιλή τραγουδίστρια- Βρέθηκε νεκρός ο γιος της

Τραγωδία για δημοφιλή τραγουδίστρια- Βρέθηκε νεκρός ο γιος της

Νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο 59χρονος πρωτότοκος γιος της Τίνα Τάρνερ, Κρεγκ Τάρνερ. Αν και εκκρεμεί η νεκροψία, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η 78χρονη Τίνα Τάρνερ παρακολουθούσε την εβδομάδα μόδας Haute Couture Paris λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός ο γιος της στην Καλιφόρνια.

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν 18 ετών όταν γέννησε τον γιο της. Πατέρας του ήταν ο σαξοφωνίστας Ρέιμοντ Χιλ. Η Τίνα Τάρνερ αργότερα παντρεύτηκε τον Άικ Τάρνερ που τον υιοθέτησε και του έδωσε και το όνομά του.

Η Τίνα Τάρνερ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει άλλα τρία παιδιά. Τον 57χρονο Ρόνι που απέκτησε με τον σύζυγό της Άικ Τάρνερ και τα δύο παιδιά που υιοθέτησε από τον πρώτο του γάμο. Ο Άικ Τζούνιορ είναι 59 ετών και ο Μάικλ 58 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE