Ανακοίνωση-απάντηση από την ΑΕΛ στην Ατλέτικο Μπαλεάρες για Χουράδο

Ανακοίνωση-απάντηση από την ΑΕΛ στην Ατλέτικο Μπαλεάρες για Χουράδο

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε προηγουμένως (διαβάστε την ΕΔΩ) η Ατλέτικο Μπαλεάρες για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Χουράδο, η οποία έκανε λόγο για διπλό συμβόλαιο και ενημέρωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Αναλυτικά η απάντηση της ΑΕΛ, η οποία καθησυχάζει τον κόσμο της:

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Ruben Jurado, ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία και όπως πάντα, έτσι και τώρα, ενήργησε μέσα στα απόλυτα πλαίσια της νομιμότητας και όπως ορίζουν οι κανονισμοί της FIFA και της UEFA».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE