ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύονται τα δύο 11χρονα αγγελούδια

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύονται τα δύο 11χρονα αγγελούδια

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται την Πέμπτη (5/7) τα δύο εντεκάχρονα κοριτσάκια, που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, τα ξημερώματα της Κυριακής (1/7).

Η κηδεία των δύο κοριτσιών, Βαρβάρας Κοκορίδου  και Χριστίνας Κιουλπακίδου τελείται στις 12:00, στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE