Κύπριος Διευθυντής ραδιοφώνου στο 'Σκάσε και Κολύμπα'

Κύπριος Διευθυντής ραδιοφώνου στο 'Σκάσε και Κολύμπα'

Ο Διευθυντής ραδιοφώνου είναι φανατικός της Harley, λατρεύει την γυμναστική και την διατροφή και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στο νέο reality του ΣΙΓΜΑ ''Σκάσε και Κολύμπα".

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Φιλιππίδη. Ο Διευθυντής του Ράδιο Πρώτο λατρεύει τις προκλήσεις κι έτσι θα τον δούμε να αγωνίζεται σε θαλάσσια sport.

Σχετικό άρθρο: Ζευγάρι του Power of Love απέκτησε τη δική του εκπομπή- Θα γελάσουμε μέχρι δακρύων

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο και τελικά ο Ζαχαρίας κατέληξε να ετοιμάζει βαλίτσες για το "Σκάσε και Κολύμπα".  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE