Κύπρια επώνυμη ψώνισε, πλήρωσε κι έφυγε ενώ ο περιπτεράς κοιμόταν - VIDEO

Κύπρια επώνυμη ψώνισε, πλήρωσε κι έφυγε ενώ ο περιπτεράς κοιμόταν -  VIDEO

Η Κύπρια επώνυμη είχε μια παράξενη εμπειρία στο περίπετρο. Αλλά απτόητη ψώνισε, πλήρωσε κι έφυγε ενώ ο περιπτεράς κοιμόταν.

Ξημερώματα της Πέμπτης, 5 Ιουλίου η Μαριέλλα Χρίστου πήγε σε ένα περίπτερο, ψώνισε, αλλά όταν πήγε στο ταμείο δεν είχε κανέναν. Άρχισε να φωνάζει, χωρίς καμία ανταπόκριση, όταν ξαφνικά είδε τον περιπτερά να κοιμάται στο έδαφος. 

Αφού πρώτα ετοίμασε μια αυτοσχέδια απόδειξη, πλήρωσε κι έφυγε ενώ ο περιπτεράς συνέχισε τον ύπνο του.

Καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειάς της, η Μαριέλλα μοιραζόταν με instastory τις στιγμές με χιούμορ. Μάλιστα η ζαχαροπλάστης φρόντισε εκτός από την απόδειξη και τα λεφτά να αφήσει στον περιπτερά τις ευχές της για ξεκούραση καθώς και τον λογαριασμό της στο instagram για να την ακολουθήσει. 

Ακολουθούν τα σχετικά stories της Μαριέλλας Χρίστου:

https://www.youtube.com/watch?v=PDlQ3X5_blQ

https://www.youtube.com/watch?v=ep9KHfmjjQM

https://www.youtube.com/watch?v=AH2kJPDXAyM&feature=youtu.be

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE