Workshop Capturing Landscapes: Πράσινος Τοίχος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Workshop Capturing Landscapes: Πράσινος Τοίχος στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου μαζί με τους φοιτητές του Προγράμματος Αρχιτεκτονικής μεταμορφωσαν τον “Πράσινο Τοίχο”του Πανεπιστημιου με εικαστικές παρεμβάσεις αναπαριστώντας το Κυπριακό Τοπίο και εισάγοντας το στοιχείο του ξηρού τοπίου “Xeroscape”.

Η κατασκευή προέκυψε σε συνέχεια μιας σειράς εργαστηριακών ασκήσεων και ψηφιοποίηση αυτών.

Ο συντονισμός του workshop έγινε από την Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Νεάπολις Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, ενώ βασικός συντελεστής του ήταν Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Σοφια Βυζοβίτη.

Τους φοιτητές επίσης κατεύθυναν οι κ. Ήβη Δόβα και Αγγελική Σιβιτανίδου, Λέκτορες του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και οι Cristina Musacchio και Declan Rafferty ως επισκέπτες καθηγητές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE