To J&B και οι υπεραγορές Αλφαμέγα μοιράζουν εισιτήρια για το πρωτοποριακό 3ήμερο Φεστιβάλ Afro Banana.

To J&B και οι υπεραγορές  Αλφαμέγα μοιράζουν εισιτήρια για το πρωτοποριακό 3ήμερο Φεστιβάλ  Afro Banana.

Το J&B, ή πιο σωστά το Justerini & Brooks, όπως είναι ολογράφως το όνομά του, από τότε που δημιουργήθηκε, το 1749, έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του σινεμά, της λογοτεχνίας και εννοείται της μουσικής.

 

Η πρωτοτυπία και η πρωτοπορία έχουν γίνει συνώνυμα με το συγκεκριμένο σκωτσέζικο ουίσκι που τα τελευταία 250 χρόνια, με μαεστρία ενώνει 42 ουίσκι για να δημιουργήσει ένα ελαφρύ φρουτώδη χαρακτήρα, με άρωμα από δρυ, μούρα και καραμέλα.

Το J&B, έχοντας στις φλέβες του την αγάπη για μουσική, διασκέδαση και τη δυναμική που γεννιέται όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά, γίνεται ο μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής του 8ου Afro Banana Festival ( https://2018.afrobananarepublic.com ) με το σύνθημα #BlendingRareExperiences

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για 3 μέρες, από τις 20 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, στο Κίτι, το J&B υπόσχεται στους φεστιβαλιστές εύγευστα δροσιστικά κοκτέιλ και αξέχαστες μουσικές εμπειρίες από ένα κράμα 30 και επιπλέον καλλιτεχνών.

 

Θερμός υποστηρικτής αυτής της συνεργασίας είναι και το Αλφαμέγα, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να κερδίσουν 25 διπλές προσκλήσεις για το μαγευτικό 3ημερο.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 5/07 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19/7, σε όλες τις υπεραγορές Αλφαμέγα. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αυτομάτως, οι κάτοχοι της Social Family Card, με κάθε αγορά φιάλης J&B 0.7L.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 19/07, μέσω της σελίδας του J&B στο Facebook (https://www.facebook.com/JB.Cyprus) και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από τις υπεραγορές Αλφαμέγα.

J&B #BlendingRareExperiences

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE