ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθορίζεται η ατζέντα για την κρίσιμη Ολομέλεια της Βουλής - Σίγουρα μέσα Συνεργατισμός και ΜΕΔ

Καθορίζεται η ατζέντα για την κρίσιμη Ολομέλεια της Βουλής - Σίγουρα μέσα Συνεργατισμός και ΜΕΔ

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (5/7) στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση για τα σχέδια νόμου που προνοούν για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου για την αφερεγγυότητα.

Η συνεδρία που άρχισε λίγο μετά τις 9.30 και διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής Αβέρωφ Νεοφύτου, διακόπηκε γύρω στις 10.30 ούτως ώστε οι αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη που άρχισε γύρω στις 11.00, όπου θα επιχειρηθεί να οριστικοποιηθεί η ατζέντα της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής την Παρασκευή (6/7).

Η μέχρι στιγμής ατζέντα που καθορίστηκε την Τετάρτη (4/7) σε διαβουλεύσεις των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Βουλής, περιλαμβάνει το σχέδιο παραχώρησης κρατικών εγγυήσεων προς την Ελληνική Τράπεζα, τα κυβερνητικά νομοσχέδια για βελτίωση του πλαισίου αντιμετώπισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ), αλλά και σχετικές προτάσεις νόμου από τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Τα περίπου πενήντα θέματα που βρίσκονταν στην ατζέντα της συνεδρίας της Ολομέλειας για την Παρασκευή (6/7) ενδεχομένως να μετατεθούν σε επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top