Νέα προπόνησης και φιλικό παιχνίδι

Νέα προπόνησης και φιλικό παιχνίδι

Η επίσημη Ανόρθωση ενημερώνει ότι:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στις 18:00.

Επίσης, η ομάδα της Αμμοχώστου ενημερώνει για το τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης στη Βουλγαρία.

Αναλυτικά:

«Την Διναμό Βράνιε ομάδα από τη Σερβία θα αντιμετωπίσει στο τρίτο κατά σειρά και τελευταίο φιλικό που θα δώσει στη Βουλγαρία η ομάδα μας.

O αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα, θα γίνεται μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου στο Facebook και στο Twitter».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE