AΙΩΝΙΟ ντέρμπι… σχεδόν με το καλημέρα! ΦΩΤΟ

AΙΩΝΙΟ ντέρμπι… σχεδόν με το καλημέρα! ΦΩΤΟ

Μια από τις «ειδήσεις» που έβγαλε η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος, είναι η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια από τη 2η αγωνιστική. Εδώ και πολλά χρόνια, συνήθως οι δυο ομάδες έπαιζαν μεταξύ τους προς το τέλος του πρώτου γύρου. 

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, με τις προβληματικές παρουσίες της Ομόνοιας, τα εν λόγω παιχνίδια δεν θύμιζαν τις παλιές καλές εποχές. 

Φέτος που πέρασε στα χέρια ενός επιχειρηματία το «τριφύλλι», θα το δείξει ο χρόνος αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Αν είναι δυνατή ξανά η Ομόνοια, τότε θα είναι πραγματικά ντέρμπι τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.