Μπούμερανγκ ίσως γυρίσει η ιδέα βελγικής εταιρίας για δωρεάν τηλεοράσεις στο πλαίσιο του Μουντιάλ

Μπούμερανγκ ίσως γυρίσει η ιδέα βελγικής εταιρίας για δωρεάν τηλεοράσεις στο πλαίσιο του Μουντιάλ

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ιδέα μάρκετινγκ, όσο καλή κι να φαίνεται στην αρχή, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, και μάλιστα με θεαματικό τρόπο.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει με μια βελγική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών, που πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου δημοσιοποίησε την ακόλουθη διαφήμιση:

«Είστε φίλαθλος του Βελγίου; Με μια καλή τηλεόραση, μπορείτε φέτος να απολαύσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σαν να καθόσασταν στην πρώτη σειρά! Και πιθανόν, εντελώς δωρεάν, καθώς εάν το Βέλγιο πετύχει πάνω από 15 γκολ, η εταιρία μας θα σας επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας».

Το Βέλγιο έχει μέχρι στιγμής πετύχει 12 γκολ, αριθμός ικανός να προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα σε κάποια στελέχη της εταιρίας, αν και κάποιοι από τους παίκτες του Βελγίου, απ` ό,τι φαίνεται, ελπίζουν να εκμεταλλευθούν την προσφορά αυτή. «Οι φίλοι μας αγόρασαν από αυτούς μια τηλεόραση, και…το σκέφτομαι», δήλωσε ο Ντράις Μέρτενς σε εκπροσώπους του Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ιαπωνία, προσθέτοντας – προς απογοήτευση όπως φαίνεται της εταιρίας ηλεκτρικών ειδών – ότι στο Βέλγιο αρέσει «να σκοράρει πολλά γκολ».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE