Αξιοποίησε τις εγκαταστάσεις στο Κολόσσι η ομάδα Νέων

Αξιοποίησε τις εγκαταστάσεις στο Κολόσσι η ομάδα Νέων

Ανακοίνωση Απόλλωνα:

«Την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της ανδρικής ομάδας είχαν τα παιδιά της ομάδας Νέων του Απόλλωνα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν στο Κολόσσι και υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Βαλεντίνο Κουλουντή προπονήθηκαν και γυμνάστηκαν στους χώρους όπου προπονείται καθημερινά η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με πρώτιστο στόχο κάποια από αυτά τα παιδιά να ενσωματωθούν στο μέλλον με την πρώτη ομάδα.

22 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις στο Κολόσσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 η οποία αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα συνεχίσουν να επισκέπτονται το Κολόσσι και να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο μέχρι τις 13 Ιουλίου, ενώ στις 16 του ίδιου μήνα θα προπονηθούν για πρώτη φορά στο δικό τους γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE