Πρώτη φορά

Πρώτη φορά

Είναι η πρώτη φορά που ο Καρλάο θα αγωνιστεί σε φιλικό προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ως βασικός…

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ ως γνωστόν προέρχεται από τραυματισμός και λόγω του ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν θέλει να τον ρίξει απευθείας στα βαθιά, βάζοντας τον σιγά – σιγά στην ομάδα.

Από την στιγμή που ο αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» στο φιλικό με τον Ερμή ξεκινάει ως βασικός θα προσπαθήσει να μετρήσει δυνάμεις.

Απ την άλλη ο Πορτογάλος κόουτς θα έχει μια «χρυσή» ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά την ετοιμότητα του Καρλάο και το κατά πόσο μπορεί ή όχι να βοηθήσει στις επίσημες υποχρεώσεις.

Π.Τ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE