Ελεύθερος ο 'Σήφης' λόγω προσωπικών συνθηκών

Ελεύθερος ο 'Σήφης' λόγω προσωπικών συνθηκών

Αφέθηκε τελικά ελεύθερος ο Ιωσήφ Ιωσήφ, άλλως 'Σήφης', που τελούσε υπό κράτηση από τις 14 Ιουνίου για υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών.

Ο Σήφης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 50 χιλ. ευρώ και άλλες 50 χιλ. με αξιόχρεο εγγυητή, αφού το δικαστήριο διαφοροποιήθηκε από την αρχική απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου, κρίνοντας ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κρατείται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», για την απόφασή του, το δικαστήριο έλαβε σοβαρά υπόψη την θέση του δικηγόρου του 'Σήφη', ότι δηλαδή, υπήρχαν ιδιάζουσες προσωπικές συνθήκες.

Να σημειώσουμε ότι ,η μεταφορά του 40χρονου Σήφη στο δικαστήριο, έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE