Κερδισμένος στο ΠΟΚΕΡ με τους Ρώσους!

Κερδισμένος στο ΠΟΚΕΡ με τους Ρώσους!

Το τελευταίο διήμερο-τριήμερο, πρέπει να ήταν δύσκολο για τον Αντρέα Παντελή. Ήταν εμφανέστατο ότι… ζορίστηκε μέχρι να φτάσει στην (θετική) επισφράγιση του σίριαλ Μιχάλ Ντουρίς. 

Ασκήθηκε κριτική τις τελευταίες μέρες, στον πρόεδρο της Κυρίας, όχι μόνο από μικρή μερίδα του τύπου, αλλά και από αρκετούς Ανορθωσιάτες. Για το πως χειρίστηκε την υπόθεση με τον Σλοβάκο επιθετικό. 

Έπαιξε τα ρέστα του στο πόκερ με τους Ρώσους της Όρενμπουργκ, εν τέλει δικαιώθηκε. Θα ήταν μεγάλο κάζο να μην συνέχιζε στην ομάδα ο παίχτης, ενώ έκανε προπονήσεις εδώ και μερικές μέρες.  

Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση της Κυρίας, δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια κάποιων άλλων εποχών (πριν μια δεκαετία), ωστόσο παρά τα ζόρια, δείχνουν να κουμαντάρουν ικανοποιητικά το καράβι. 

Διατηρώντας ένα σπουδαίο επιθετικό όπλο στη φαρέτρα της ομάδας, το όφελος δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και επικοινωνιακό. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE