VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Σύμφωνα με την κα. Σπέχαρ, η κυρία Λουτ που διορίστηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη, έρχεται στην Κύπρο εντός του Ιούλη, για να συναντήσει αρχικά τους δύο ηγέτες και να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση, σχετικά με την διάθεση που υπάρχει από τις δύο πλευρές για επανέναρξη των συνομιλιών.
«Είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και άλλους αξιωματούχους. Προετοιμαζόμαστε για σημαντικές εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε η κα. Σπέχαρ, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Επίσης, ανάφερε πως, «Η κυρία Λουτ ετοιμάζεται να έρθει στην Κύπρο σύντομα, εντός του μήνα».
Επιπλέον είπε: «Η κυρία Λουτ διορίστηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη και να δει την αντίδραση των μερών, δεδομένων και των όσων έγιναν στον Κραν Μοντάνα και της διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε, καθώς και τις απόψεις τους για το «δρόμο» που θα ακολουθηθεί».
*Φωτογραφία από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις