Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ - Ικανοποίηση αιτήματος

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ - Ικανοποίηση αιτήματος

Ακύρωση δίωρης στάσης εργασίας του προσωπικού των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη παγκύπρια.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών με ανακοίνωση του αναφέρει ότι «σε συνέχεια Ανακοίνωσης του προσωπικού των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) παγκύπρια που αφορά σε δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ., η εν λόγω στάση εργασίας δεν θα πραγματοποιηθεί και τα ΚΕΠ θα λειτουργήσουν κανονικά εξυπηρετώντας κοινό από τις 8.00 π.μ».

Το κοινό πληροφορείται ότι, όσον αφορά σε θέματα Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ), τα ΚΕΠ θα περιοριστούν στην παραλαβή αιτήσεων/ εντύπων μόνο και δεν θα παρέχουν οποιαδήποτε πληροφόρηση στους πολίτες επί τόπου.

Εξυπηρέτηση αιτητών και δικαιούχων ΕΕΕ στα επαρχιακά και τοπικά γραφεία Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα,  9 Ιουλίου 2018, οι αιτητές και δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα μπορούν να εξυπηρετούνται σε όλα τα επαρχιακά και τοπικά γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE