Σε απόγνωση οι επώνυμοι καλεσμένοι στον γάμο του Κύπριου ηθοποιού - Μάθετε τον λόγο

Σε απόγνωση οι επώνυμοι καλεσμένοι στον γάμο του Κύπριου ηθοποιού - Μάθετε τον λόγο

Ο γάμος έφτασε. Το Σάββατο, 7/7, ο Κύπριος ηθοποιός θα νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς του και οι επώνυμοι καλεσμένοι του τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ο Γιώργος Αναγιωτός και η Βαλεντίνα Νικολάου αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και να κάνουν τον γάμο τους παραδοσιακό, όπως γινόταν παλιά στο νησί μας.

Στο προσκλητήριο το λαμπερό ζεύγος ανακοίνωσε ότι ο γάμος θα είναι παραδοσιακός, αναβιώνοντας όλα τα κυπριακά έθιμα.

Με βράκα θα παντρευτεί ο Κύπριος ηθοποιός – Με βουλοκέρι το προσκλητήριό τους

Ο Γιώργος Αναγιωτός, και οι κουμπάροι του ζεύγους θα φορούν βράκες, οι οποίοι θα είναι πολλοί και όχι ένας, όπως συνηθιζόταν στα παλιά τα χρόνια στο νησί μας.

Ο Δημήτρης Τοκαρής με μια ανάρτησή του στα social media κοινοποίησε την απόγνωσή του, αφού ψάχνει απελπισμένα βράκα για τον γάμο των φίλων του.

 Όπως έγραψε ο Τοκαρής: "ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΨΑΧΝΩ ΒΡΑΚΑ! Ενα αγαπημενο μου ζευγαρι παντρευεται αυριο το Σαββατο (μενουν ελαχιστες ωρες να το ξανασκεφθουν) και ο γαμος θα ειναι πληρως παραδοσιακος. Ο γαμπρος και πολλοι καλεσμενοι θα φορανε βρακα! Ψαχνω λοιπον για βρακα, αν εχετε μια προχειρη στο σπιτι inbox me! (ειχα εναν παππου βρακα, τον λεγανε Δημητρη και παρολο που πεθανε οταν ημουν 6 χρονων τον θυμαμαι ακομη ολοκαθαρα)"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE