Το υποσχέθηκε και αυτό ο Παπασταύρου και το… ΚΑΝΕΙ!

Το υποσχέθηκε και αυτό ο Παπασταύρου και το… ΚΑΝΕΙ!

Με το που ανέλαβε τα καθήκοντα του ο Σταύρος Παπασταύρου υποσχέθηκε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του «Ηλίας Πούλλος».

Ήδη τα πρώτα έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης βρίσκονται στο τελικό στάδιο και μέχρι την Δευτέρα (9/7) που θα αρχίσουν οι προπονήσεις της Ομόνοιας θα είναι τελειωμένα.

Όπως και να έχει είναι και αυτή μια κίνηση προς τα εμπρός. Σε μεταγενέστερο στάδιο μάλιστα υπάρχει πλάνο και για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών στο προπονητικό κέντρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.