Σπουδαία ανανέωση για την ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ

Σπουδαία ανανέωση για την ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ

Η ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την Νικολέττα Στυλιανού για ακόμη ένα χρόνο.

Η Νικολέττα είναι γέννημα θρέμμα της πετοσφαιρικής ΑΕΚ και αγωνίζεται στην ομάδα τα τελευταία 11 χρόνια.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

‘Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Νικολέττα Στυλιανού παραμένει και τη νέα χρονιά 2018- 2019 στην Ομάδα μας!!!

Η Νικολέττα μας αποτελεί γέννημα θρέμμα της ΑΕΚ μας καθώς από τα 11 της χρόνια συνεχίζει ανελλιπώς, σε προπονήσεις και αγώνες, σε λύπες και χαρές μα ΠΑΝΤΟΤΕ με ΑΦΟΣΙΩΣΗ να παλεύει και αυτή για να ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ όλοι μαζί την ΑΕΚ μας!!!’

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE