Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα λειτουργήσει το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου

Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα λειτουργήσει το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 θα ανοίξει τις πύλες του το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Εως τις 30 Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του αεροδρομίου και οι σχετικές εγκαταστάσεις, τεσσεράμισι περίπου χρόνια αφότου τέθηκε ο θεμέλιος λίθος, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας (CAAC) σε τελετή που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση.

Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται 46 χιλιόμετρα νότια του Πεκίνου, έχει σχεδιαστεί για να αποφορτίσει λίγο το νυν πολυσύχναστο διεθνές αεροδρόμιο της κινεζικής πρωτεύουσας στα βορειοανατολικά προάστια.

Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE