Συνεργατισμός: Χάθηκαν καταθέσεις €500 εκατ. μέσα σε μια βδομάδα - Απειλείται το τραπεζικό σύστημα

Συνεργατισμός: Χάθηκαν καταθέσεις €500 εκατ. μέσα σε μια βδομάδα - Απειλείται το τραπεζικό σύστημα

Από τα €1,6 δισ. μετρητών που είχε ο Συνεργατισμός τα αποθέματα του μειώθηκαν σε €1,1 δισ. μέσα στη τελευταία εβδομάδα.

Εν μέσω των εκροών καταθέσεων από τον Συνεργατισμό, συνεδριάζει εκτάκτως την Κυριακή η Ολομέλεια της Βουλής.

Κατά τη συνεδρία της Κυριακής θα τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας του νομοθετικού Σώματος η κρατική εγγύηση που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την Ελληνική Τράπεζα, τα νομοθετήματα που κατέθεσε η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση των Μη Εξυπηρετουμένων Δανείων και οι προτάσεις νόμου που συμπληρώνουν το πλαίσιο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE