ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου

45χρονος παρασύρθηκε από όχημα 49χρονου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής (6/7) στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, πλησίον του Τσιρείου Σταδίου, ο 49χρονος Ελληνοκύπριος οδηγός, παρέσυρε με το όχημά του τον 45χρονο Σύρο που κινείτο πεζός στην περιοχή.

Ο 45χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κατάστασής του, στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.