ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου

45χρονος παρασύρθηκε από όχημα 49χρονου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής (6/7) στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, πλησίον του Τσιρείου Σταδίου, ο 49χρονος Ελληνοκύπριος οδηγός, παρέσυρε με το όχημά του τον 45χρονο Σύρο που κινείτο πεζός στην περιοχή.

Ο 45χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κατάστασής του, στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE