ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πήγε να δει τα παιδιά του και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πήγε να δει τα παιδιά του και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο παραπονούμενος πατέρας ισχυρίζεται ότι πήγε να δει τα παιδιά του και του επιτέθηκαν δύο πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό καταγγέλθηκε την Παρασκευή (6/7) σε Αστυνομικό Σταθμό σε περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας, από τον παραπονούμενο πατέρα.

Ο παραπονούμενος, φέρεται να επιχείρησε να επισκεφθεί τα παιδιά του, ωστόσο όπως ισχυρίζεται, ο πρώην πεθερός και ο πρώην κουνιάδος του, τον εντόπισαν και τον ξυλοφόρτωσαν, με αποτέλεσμα να μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, για περίθαλψη.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο παραπονούμενος υπέστη διάσειση.

Να σημειώσουμε ότι, ο πατέρας των παιδιών που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε, αναμένεται στον Αστυνομικό Σταθμό όπου κατήγγειλε την υπόθεση, για κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE