Σεισμός 5,9 Ρίχτερ κοντά στο Τόκιο -Δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ κοντά στο Τόκιο -Δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο USGS σημειώθηκε το Σάββατο (07/07) στην περιοχή του Τόκιο, όπου και έγινε περισσότερο αισθητός, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι, σύμφωνα με την ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20H24 τοπική ώρα και δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές, σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο NHK.

Στην Ιαπωνία, η οποία βρίσκεται στο σημείο όπου συγκλίνουν 4 τεκτονικές πλάκες, καταγράφεται κάθε χρόνο το 20% και πλέον των ισχυρότερων σεισμών που σημειώνονται στον κόσμο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE