Τετράπλο «χτύπημα» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τετράπλο «χτύπημα» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Εληά Λυθροδόντα συνεχίζει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σωματείο της Γ’κατηγορίας ανάμεσα στις κινήσεις σχεδιασμού που κάνει ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018/19, προχώρησε μεταξύ άλλων και στην απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεωργίου.

Η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Εληάς και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Επίσης σε μια άλλη εξέλιξη, στην ομάδα ανακοινώθηκε η προσθήκη τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Δημητρίου που αγωνιζόταν στον Εθνικό Λατσιών του Μιχάλη Κωνσταντινίδη που επίσης αγωνιζόταν στον Εθνικό Λατσιών και του Χρυσόστομο Ανδρέου που αγωνιζόταν στην Δόξα Παλιομετόχου.

Η ανακοίνωση

«Καλωσορίζουμε και τους τρείς ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ομάδας μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας», τονίζεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.