Τρελό ΠΑΡΤΙ οι «πορτοκαλί»! ΧΑΜΟΣ και εντυπωσιακές σκηνές με τους ΝΕΟΥΣ παίκτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρελό ΠΑΡΤΙ οι «πορτοκαλί»! ΧΑΜΟΣ και εντυπωσιακές σκηνές με τους ΝΕΟΥΣ παίκτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Orange Mania Fan Day που διοργάνωσε ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ με αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν το παρών τους.

Πλήθος ΑΠΟΕΛιστών διασκέδασαν στο Fan Day με τους παίκτες και τον Μπαλταζάρ να φτάνουν στο χώρο λίγο μετά τις 9.

Δείτε επίσης:

ΤΡΟΜΕΡΟ σκηνικό με τους «πορτοκαλί» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη δεν ήρθε στον ΑΠΟΕΛ και έγινε ένα με τους οργανωμένους – Τι έκανε ο Καζού! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντε Βινσέντι, Καζού, Ρομό, Αλ Τάμαρι, Ταβάρες και άλλοι παίκτες έδωσαν το παρών τους, έγιναν ένα με τον κόσμο και ακολούθησαν εντυπωσιακές σκηνές.

Α.Χ.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaSports:

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE