ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών όχημα δασκάλας – Εκτεταμένες ζημιές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών όχημα δασκάλας – Εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 08/07, όχημα που χρησιμοποιεί δασκάλα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 08/07, λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία για πυρκαγιά σε όχημα.

Όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Ζακάκι της Λεμεσού, όπου διαμένει το άτομο που το χρησιμοποιεί.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου κατέσβησαν τη φωτιά.

Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστησαν και οι τοίχου του χώρου στάθμευσης.

Κατόπιν εξετάσεων, στη σκηνή βρέθηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης, με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να σπεύδουν στη σκηνή για να διενεργήσουν έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όχημα είναι ιδιοκτησίας 57χρονου, όμως το χρησιμοποιεί η κόρη του η οποία διαμένει στην εν λόγω πολυκατοικία.

Το ύψος της ζημιάς του οχήματος, παραμένει άγνωστο.  

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.