ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 48χρονους οδηγός έπαιζε 'κορόνα-γράμματα' τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 48χρονους οδηγός έπαιζε 'κορόνα-γράμματα' τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Συγκρούσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 8.50 το βράδυ του Σαββάτου (7/7) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 175 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο.

Κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 48 χρόνων, οδηγούσε με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE