ΕΛΑΜ: Ζήτησε την παύση Γεωργιάδη και Γιωρκάτζη- «Ανίκανοι, κλέφτες, απατεώνες» -VIDEO

ΕΛΑΜ: Ζήτησε την παύση Γεωργιάδη και Γιωρκάτζη- «Ανίκανοι, κλέφτες, απατεώνες» -VIDEO

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, ανάφερε ότι θα καταψηφίσει τα πέντε νομοσχέδια, αλλά θα στηρίξει τις εγγυήσεις.

Ο κ. Χρίστου, μίλησε για παρασκήνιο πίσω από την συμφωνία για τον Συνεργατισμό και μάλιστα, ζήτησε τις παραιτήσεις του Υπουργού Οικονομικών και της Χρυστάλλας Γιωργκάτζη.

Σχολίασε και το «δήθεν οικονομικό θαύμα» που κατάφερε η κυβέρνηση Αναστασιάδη, αναφερόμενος στον πανικό που επικρατεί στον κόσμο για τις καταθέσεις του στον Συνεργατισμό.

Αναφέρθηκε επίσης, σε οικονομικά σκάνδαλα των προηγούμενων χρόνων.

Θύμισε μάλιστα, τον λόγο ύπαρξης του Συνεργατισμού και την προσφορά του στον κόσμο, ενώ έριξε ευθύνες στα «μεγάλα κόμματα» για την καταστροφή του.

Χαρακτήρισε μάλιστα τις επιλογές της Κυβέρνησης σε θέσεις κλειδιά ως, «ανίκανους, κλέφτες και απατεώνες».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE