Επιστρέφει στην προεδρία του σωματείου!

Επιστρέφει στην προεδρία του σωματείου!

Δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για τη προεδρία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ο πρώην Υπουργός, Νίκος Κουγιάλης και ως εκ τούτου, μένει χωρίς αντίπαλο ο συνδυασμός του Μάριου Χαραλάμπους, ενόψει της αυριανής Εκλογικής Συνέλευσης.

Με αυτά τα δεδομένα, θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην προεδρία ο Μάριος Χαραλάμπους, οποίος ήταν στον προεδρικό θώκο και την περίοδο 2014-2016.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE