BOYΛΗ- Μουσιούττας: 'Ο αργός θάνατος αφήνει ελπίδες'

BOYΛΗ- Μουσιούττας: 'Ο αργός θάνατος αφήνει ελπίδες'

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Μουσιούττας, δήλωσε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής ότι η ώρα της κρίσεως έφθασε και πρέπει οι αποφάσεις του να πηγάζουν από τη συνείδηση του και μεταξύ του ακαριαίου θανάτου ή του αργού και βασανιστικού θανάτου, επιλέγει το δεύτερο, επειδή αφήνει χαραμάδες ελπίδας.

Ο κ. Μουσιούττας παρατήρησε περαιτέρω ότι αν εννοούμε πραγματικά αυτά που λέμε και μάθουμε από τα μαθήματα μας τα μονοπάτια της ελπίδας μπορούν να μετατραπούν σε λεωφόρους .

Πρόσθεσε ότι το ΔΗΚΟ προσπάθησε να εμβολιάσει τα νομοθετήματα και το πέτυχε και ανέφερε ότι οφείλουμε όλοι και πρώτιστα εμείς, να σταθούμε άγρυπνοι φρουροί και θεματοφύλακες της νομοθεσίας.

Είπε ακόμα ότι πρέπει να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες, να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη, προσθέτοντας πως το κόμμα του θα πρωτοστατήσει, ψηφίζοντας τα νομοθετήματα που είναι ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE