Ανατροπή σκηνικού;

Ανατροπή σκηνικού;

Όλα δείχνουν πως οδηγείται σε «ναυάγιο» η περίπτωση απόκτησης του Ρικάρντο Λαβόρδε από την Ανόρθωση, αφού ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής δεν ρίχνει ούτε… γρόσι τις οικονομικές του απαιτήσεις για να επιστρέψει στη «Μεγάλη Κυρία».

Όταν μιλάμε για μεταγραφικές υποθέσεις όμως και ειδικά σαν αυτή που εξελίχθηκε σε… «σίριαλ», σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία της ομάδας (εν προκειμένω της Ανόρθωσης) για να τον εντάξει στο δυναμικό της, ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ανατροπής σκηνικού, έστω κι αν αυτό φαντάζει πλέον δύσκολο να συμβεί, από τη στιγμή που ο Λαβόρδε παραμένει αμετακίνητος στις απαιτήσεις του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE