ΤΖΟΚΕΡ: Άλλοι φοβούνται για 'κούρεμα' κι αυτός κέρδισε χιλιάδες ευρώ- ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Άλλοι φοβούνται για 'κούρεμα' κι αυτός κέρδισε χιλιάδες ευρώ- ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας τυχερός, βάζει στον λογαριασμό του 64,303 ευρώ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 8/7, η οποία μοίραζε το ποσό των 1.519.626,33 ευρώ, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέο τζακ - ποτ.

Σε αντίθεση με την πρώτη κατηγορία, στην δεύτερη βρέθηκε ένας και μοναδικός τυχερός, ο οποίος θα βάλει στον λογαριασμό του το ποσό των 64.303 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τρίτη κατηγορία βρέθηκαν 45 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν από 2,500 ευρώ.

Οι 'μαγικοί' αριθμοί ήταν: 1 4 5 7 36 και τζόκερ το 4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE