Με 21 παίκτες στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ, ποιοι έμειναν εκτός (αποστολή)

Με 21 παίκτες στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ, ποιοι έμειναν εκτός (αποστολή)

Μετά το τέλος της σημερινής (08/07) προπόνησης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για τη Λιθουανία, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Έμειναν εκτός ο τραυματίας Νσούε που έτσι κι αλλιώς δεν δηλώθηκε για τα ματς με τη Σούντουβα, ο Ζαχίντ λόγω ίωσης, αλλά και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κ. Μπαλταζάρ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει αύριο στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει την FK Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Αποστολή:

Βάτερμαν (GK), Ρομό (GK), Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Βινίσιους, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Νατέλ, Τάαμαρι, Σάλαϊ, Ντε Βινσέντι, Ποτέ, Ντελατόρε.

Νέα προπόνησης:

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν σήμερα οι Ζαχίντ και Νσούε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE