Με 21 παίκτες στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ, ποιοι έμειναν εκτός (αποστολή)

Με 21 παίκτες στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ, ποιοι έμειναν εκτός (αποστολή)

Μετά το τέλος της σημερινής (08/07) προπόνησης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για τη Λιθουανία, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Έμειναν εκτός ο τραυματίας Νσούε που έτσι κι αλλιώς δεν δηλώθηκε για τα ματς με τη Σούντουβα, ο Ζαχίντ λόγω ίωσης, αλλά και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κ. Μπαλταζάρ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει αύριο στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει την FK Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Αποστολή:

Βάτερμαν (GK), Ρομό (GK), Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Βινίσιους, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Νατέλ, Τάαμαρι, Σάλαϊ, Ντε Βινσέντι, Ποτέ, Ντελατόρε.

Νέα προπόνησης:

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν σήμερα οι Ζαχίντ και Νσούε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE