VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί σε αυτούς που αποστρατεύονται σε λίγες βδομάδες, αλλά και σε αυτούς που κατατάσσονται τώρα τα παιδιά με το χαρτί στο χέρι που κατευθύνονται στο γραφείο του ψυχιάτρου του στρατοπέδου για να πάρουν την ΑΝΑΣΤΟΛΗ τους.
Εξ ου και το παρατσούκλι «αναστόλες» που τους έχει δοθεί, γιατί και πολλοί από αυτούς είναι επαναλαμβανόμενοι «αναστόλες». Το φαινόμενο αυτό ναι μεν έχει μειωθεί, αλλά πρέπει να εξαλειφθεί.
Ας καταλάβουν επιτέλους οι «αναστόλες» αλλά και οι γονείς τους πως ο στρατός είναι ένα μεγάλο Πανεπιστήμιο για να μην πούμε και το ελάχιστο, ότι είναι καθήκον προς την Πατρίδα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις