Σκάει η πρώτη «βόμβα»! Συμφωνία Απόλλωνα με Βραζιλιάνο εξτρέμ

Σκάει η πρώτη «βόμβα»! Συμφωνία Απόλλωνα με Βραζιλιάνο εξτρέμ

Έσκασε η… πρώτη «βόμβα» της εβδομάδας στο Κολόσσι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Απόλλωνα ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον 26χρονο (15/12/1991) Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, Γουίλιαμ Ντε Αμορίν, ο οποίος αγωνίστηκε σε Άστρα Γκιουργκίου, Στεάουα Βουκουρεστίου και Καϊσερισπόρ.

Πέρσι μάλιστα αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ και πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Ντε Αμορίν ο οποίος αγωνιστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε Στεάουα και ως δανεικός στην Καϊσερισπόρ, θα καλύψει στο ρόστερ το μεγάλο κενό που άφησε με την αποχώρηση του ο Γιάκολις.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE