Πρωινό «χτύπημα» με μέσο από τη Βραζιλία για την κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωινό «χτύπημα» με μέσο από τη Βραζιλία για την κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διοίκηση της Δόξας ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (09/07), την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Φελίπε, Αουγκούστο Ντε Αμπρέου.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Felipe Augusto de Abreu.

Ο Felipe Abreu γεννήθηκε στις 31/08/1993 (25 ετών) και αγωνίζεται ως Μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Braga και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Vidago, Tourizense. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Vizela.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

Καλωσορίζουμε τον Felipe Abreu στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε καθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE