ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ζήτησε την παραίτηση Χάρη και Γιωρκάτζη - «Αυτό που έγινε ήταν πολιτική απάτη»

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ζήτησε την παραίτηση Χάρη και Γιωρκάτζη - «Αυτό που έγινε ήταν πολιτική απάτη»

«Αναμένουμε να αναληφθούν πολιτικές ευθύνες γιατί αυτό που έγινε ήταν πολιτική απάτη. Αν δεν αναληφθούν πρέπει ο κόσμος να τους καταδικάσει».

Το παραπάνω δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος σχολιάζοντας όσα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή (8/7) στην Ολομέλεια της Βουλής αλλά και την επόμενη μέρα στον Συνεργατισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα» του Active, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κατέδειξε ως πολιτικούς υπεύθυνους τον Υπουργό Οικονομικών και τη Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας.

«Όλοι έχουν πολιτικές ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουν αλλιώς θα πρέπει να τους καταδικάσουν οι πολίτες», εξήγησε.

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε ότι «όπως εμείς θα κριθούμε για τη χθεσινή απόφαση που ήμασταν αναγκασμένοι να λάβουμε έτσι θα κριθεί και η εκτελεστική εξουσία για τις αποφάσεις που θα λάβει».

Τόνισε δε ότι το ΔΗΚΟ με την «υπεύθυνη στάση» του διαφυλάττει τους καταθέτες αλλά και την κυπριακή οικονομία «σε σχέση με την ανευθυνότητα που έδειξαν κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν υπήρχε σχέδιο Β’.

Ζητώντας την ανάληψη πολιτικών ευθυνών και την παραίτηση του Χάρη Γεωργιάδη και της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι «η επιτροπή δεν πρέπει να εξετάσει μόνο τις ποινικές ευθύνες αλλά και τις πολιτικές».

Α.Μ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top