ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Η Κεντρική απειλούσε με κούρεμα από το μηδέν» - Πυρά για αλαζονεία κυβερνώντων - VIDEO

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Η Κεντρική απειλούσε με κούρεμα από το μηδέν» - Πυρά για αλαζονεία κυβερνώντων - VIDEO

Σε αλαζονεία των κυβερνώντων αναφέρθηκε η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου σχολιάζοντας την επόμενη μέρα της Ολομέλειας της Βουλής.

Σε έντονο κλίμα σχολίασε τα τεκταινόμενα στον Συνεργατισμό και τα όσα έγιναν μέχρι τώρα.

«Δεν άκουγαν κανέναν», τόνισε καταδεικνύοντας την αλαζονεία για όσα συνέβησαν στην οικονομία, ενώ με κούρεμα από το μηδέν απειλούσε εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας.

Υπενθύμισε, επί τούτου, τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου, στην οποία έγινε η παραπάνω δήλωση.

Όπως τόνισε, ούτε την Κεντρική Τράπεζα άκουγαν ούτε την αντιπολίτευση, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη για «τα λεφτά της μαμάς» και το ΔΗΚΟ.

Χαρακτήρισε δε «καταστροφή» τα νομοσχέδια που πέρασαν για τις εκποιήσεις, ενώ χαρακτήρισε «προσωρινή λύση» τη συμφωνία που ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή (8/7).

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.