ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Πότε θα γίνει η ιδρυτική συνέλευση και ποια Ομοσπονδία εξετάζει την αίτηση

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Πότε θα γίνει η ιδρυτική συνέλευση και ποια Ομοσπονδία εξετάζει την αίτηση

Το «Αθλητικό Λαικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» εξέδωσε την πρώτη του ανακοίνωση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και πλέον όπως τονίζεται απομένουν τα τυπικά για τη δημιουργία του νέου σωματείου.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωση η ιδρυτική συνέλευση του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2018.

Παράλληλα ενημερώνει ότι η Πανσόλειος Ομοσπονδία εξετάζει την αίτηση της ομάδας για ένταξη στην Ομοσπονδία, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του ThemaSports για την ονομασία αλλά και την ομοσπονδία που εξέτασε την αίτηση τους.

Δείτε τα δύο ρεπορτάζ:

1η Ιουνίου: Τι ισχύει με το όνομα της νέας ομάδας που ετοιμάζει η Θύρα 9

25 Ιουνίου: Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για την ομάδα της Θύρα 9 – Ο Έφορος, το εμπόδιο και η Ομοσπονδία που θα ενταχθούν

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE