ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές για τρία χρόνια ο 29χρονος – Τον ‘έκαψαν’ τα παράνομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές για τρία χρόνια ο 29χρονος – Τον ‘έκαψαν’ τα παράνομα

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων επέβαλε το δικαστήριο Λάρνακας τη Δευτέρα 09/07 σε 29χρονο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε τη Δευτέρα 09/07 στη Λάρνακα, καταδίκασε 29χρονο σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί στις 9 Οκτωβρίου, 2017, από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό κλιμάκιο Λάρνακας).

Συγκεκριμένα,  αξιολογώντας σχετικά στοιχεία και πληροφορίες, προχώρησαν στη σύλληψη 29χρονου, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 37 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 28χρονου, εντοπίστηκαν εννιά γραμμάρια κάνναβης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE