Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 22χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.
Ο 22χρονος, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, είχε συλληφθεί την Κυριακή (8/7), μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διερεύνηση της έκρηξης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 22ας Μαΐου 2018, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, με στόχο αυτοκίνητο 26χρονης.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη την Κυριακή 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση για παρόμοιας φύσης υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ – ΜΑΜΜΑΡΙ: Τέθηκε ενώπιον δικαστηρίου ο ύποπτος
ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ – ΜΑΜΜΑΡΙ: Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα
ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μεγάλης ισχύος η βόμβα -Διαλύθηκε το διπλοκάμπινο
*H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




