ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην φυλακή 36χρονος που την είδε «ραλίστας» - Δημόσιος κίνδυνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην φυλακή 36χρονος που την είδε «ραλίστας» - Δημόσιος κίνδυνος

Στη Λεμεσό, 36χρονος θα περάσει τις επόμενες 15 μέρες στη φυλακή, μετά την καταδικαστική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου εναντίον του την Δευτέρα 9/7.

Ο 36χρονος οδηγός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, να οδηγεί το αυτοκίνητό του σε δρόμο της πόλης, με ταχύτητα 207 χιλιομέτρων, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, στο συγκεκριμένο δρόμο είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Πέραν της ποινής φυλάκισης, το Δικαστήριο του επέβαλε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για εξήντα μέρες, από την ημέρα αποφυλάκισής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE