Mπήκαν με μαχαίρια στην δικαστική αίθουσα -Το παρατήρησε τυχαία φρουρός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Mπήκαν με μαχαίρια στην δικαστική αίθουσα -Το παρατήρησε τυχαία φρουρός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επτά άτομα συνελήφθησαν στην Χαλκίδα με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι επτά συλληφθέντες, όλοι Ινδικής καταγωγής, είχαν μπει οπλισμένοι με μαχαίρια, το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου, στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Εύβοιας, όπου εκδικαζόταν υπόθεση ομοεθνούς τους. Κατηγορούμενος ήταν ένας Ινδός κρατούμενος ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια και γινόταν η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν ανθρωποκτονία, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοχρησία. Μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου βρίσκονταν περισσότεροι από 10 συμπατριώτες του, οι οποίοι παρακολουθούσαν την δίκη.

Κατα την διάρκεια της δίκης ένας από τους εξωτερικούς φρουρούς παρατήρησε ότι ένας απ΄αυτούς έφερε ύποπτο αντικείμενο κάτω από το πουκάμισό του, στο ύψος της μέσης.

Με την συνδρομή συναδέλφων του έβγαλε τον ύποπτο από την αίθουσα και σε σωματική έρευνα βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι. Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας της έδρας και δόθηκε εντολή να ελεγχθούν όλοι οι παριστάμενοι στο ακροατήριο.

Στο Δικαστικό Μέγαρο κατέφθασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Χαλκίδας και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν παρόμοια μαχαίρια σε επτά άτομα Ινδικής καταγωγής, τα οποία συνελήφθησαν όλα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, με την διαδικασία του αυτοφώρου και την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, ενώ διερευνάται γιατί είχαν μαζί τους τα μαχαίρια.

Από iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE