Γκάφα ολκής! Του άλλαξαν το όνομα στην παρουσίαση της φανέλας

Γκάφα ολκής! Του άλλαξαν το όνομα στην παρουσίαση της φανέλας

Η Μίλαν έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας εκτός έδρας εμφάνισης για τη σεζόν 2018-2019, παρουσιάζοντας κατά… λάθος το «νέο» 10άρι της. (PHOTO & VIDEO).

 
Ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια η Μίλαν άλλαξε εταιρία ένδυσης και έχοντας ως σλόγκαν τη φράση «A New Milan», ευελπιστεί η νέα αυτή συνεργασία να την οδηγήσει σε ένα καλύτερο, όλο επιτυχίες, «αύριο».

Παρόλα αυτά, οι… οιωνοί απ’ την παρουσίαση της καινούργιας εκτός έδρας φανέλας για τη σεζόν 2018-2019 μόνο… ευνοϊκοί δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Ο αρχηγός Μπονούτσι ήταν απ’ τα κεντρικά πρόσωπα της τελετής και μαζί με τους Μποναβεντούρα, Καλαμπρία και… κάποιον Τσαλάνογλου επέδειξαν την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο λευκή εμφάνιση.

Όπως θα καταλάβετε, συνέβη ένας μικρός αναγραμματισμός με το «10αρι» του συλλόγου, αφού το επίθετο του Τούρκου Τσαλχάνογλου είχε γραφεί λάθος, γεγονός που προκάλεσε αμηχανία και γέλιο στην αίθουσα.

Η πρώτη γκέλα της σεζόν για τους «ροσονέρι» ήρθε νωρίς…

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.