ΚΥΠΡΟΣ: Η… επιθετική επανεμφάνιση των ροζ φλαμίνγκο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Η… επιθετική επανεμφάνιση των ροζ φλαμίνγκο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καλοκαίρι του 2017 η μόδα των φλαμίνγκο ήταν σε έξαρση, ωστόσο φέτος, ακόμη δεν έχουν κάνει τόσο αισθητή την παρουσία τους!

Τα… φλαμίνγκο, από τότε που έκαναν την «δυναμική» εμφάνισή τους στο νησί, πάντα σχολιαζόταν με διάφορους χιουμοριστικούς τρόπους.  

Τις τελευταίες ώρες, έχουν επανέλθει στην επικαιρότητα, λόγω μιας φωτογραφίας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία δείχνει ένα φουσκωτό φλαμίνγκο στην οροφή ενός οχήματος που κινείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως για την στάση του.

Όπως αναφέρεται στην φωτογραφία, «προσοχή στο highway, επιτίθεται σε οχήματα», εννοώντας το φλαμίνγκο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.