Ταϊλάνδη: Τέλος στο θρίλερ - Βγήκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο και ο προπονητής

Ταϊλάνδη: Τέλος στο θρίλερ - Βγήκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο και ο προπονητής

Παγκόσμια συγκίνηση, αφού το θρίλερ των 14 ημερών στην Ταϊλάνδη λαμβάνει τέλος. 

Την Τρίτη 10/07 βγήκαν από τη σπηλιά και τα τέσσερα εναπομείναντα παιδιά και ο προπονητής.

Και οι πέντε βγήκαν πριν λίγο από τη σπηλιά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Τα τέσσερα τελευταία παιδιά που απεγκλωβίστηκαν την Τρίτη 10/07 ήταν τα πιο αδύναμα από το σύνολο των 12 παιδιών που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο μαζί με τον προπονητή τους στις 26 Ιουνίου. Μάλιστα, το 11ο παιδί αναφέρεται πως ήταν και το πιο μικρό σε ηλικία, ο Chanin Wiboonrungrueng ή «Τιτάνας».

Η ανταποκρίτρια του AL Jazeera Στεπ Βέσεν νωρίτερα είχε αναφέρει πως και τα τέσσερα αγόρια και ο προπονητής τους είχαν φτάσει στον τρίτο θάλαμο του συγκροτήματος σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ, όπου οι εργάτες των σωστικών συνεργείων είχαν δημιουργήσει ένα πρόχειρο ιατρικό κέντρο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE