Ταϊλάνδη: Τέλος στο θρίλερ - Βγήκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο και ο προπονητής

Ταϊλάνδη: Τέλος στο θρίλερ - Βγήκαν όλα τα παιδιά από το σπήλαιο και ο προπονητής

Παγκόσμια συγκίνηση, αφού το θρίλερ των 14 ημερών στην Ταϊλάνδη λαμβάνει τέλος. 

Την Τρίτη 10/07 βγήκαν από τη σπηλιά και τα τέσσερα εναπομείναντα παιδιά και ο προπονητής.

Και οι πέντε βγήκαν πριν λίγο από τη σπηλιά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Τα τέσσερα τελευταία παιδιά που απεγκλωβίστηκαν την Τρίτη 10/07 ήταν τα πιο αδύναμα από το σύνολο των 12 παιδιών που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο μαζί με τον προπονητή τους στις 26 Ιουνίου. Μάλιστα, το 11ο παιδί αναφέρεται πως ήταν και το πιο μικρό σε ηλικία, ο Chanin Wiboonrungrueng ή «Τιτάνας».

Η ανταποκρίτρια του AL Jazeera Στεπ Βέσεν νωρίτερα είχε αναφέρει πως και τα τέσσερα αγόρια και ο προπονητής τους είχαν φτάσει στον τρίτο θάλαμο του συγκροτήματος σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ, όπου οι εργάτες των σωστικών συνεργείων είχαν δημιουργήσει ένα πρόχειρο ιατρικό κέντρο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.