Εν αναμονή απόφασης για τα αν θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν

Εν αναμονή απόφασης για τα αν θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν

Την Τρίτη 10/09 κρίνεται αν θα διεξαχθεί η συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι δύο ηγέτες είχαν, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, συμφωνήσει να συναντηθούν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι τα γραφεία Τσίπρα και Ερντογάν αναμένεται να επικοινωνήσουν εντός της ημέρας, όπου και θα διαφανεί αν τελικά η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, έχει ως προτεραιότητα το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, και υπογράμμισε ότι αυτό θα τεθεί σε όλες τις παρεμβάσεις και όλες τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα «ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση για την απελευθέρωσή τους».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE